Vespa tours

Vespa tours

Wie naar Dotter17 in Aaigem komt zal zich geen moment vervelen. Het bulkt van de activiteiten voor levensgenieters, sportievelingen en cultuurliefhebbers. Sinds kort is daar nog een extra activiteit bij: met de Vespa door de Vlaamse Ardennen.

Want naast paardrijden, wandelen en fietsen kan nu ook op pad gaan met een originele Vespa! We hebben 5 Vespa’s en 2 Lambretta’s ter beschikking die je vanaf nu kan reserveren voor een halve of een hele dag. Puur genieten van de vrijheid en de wondermooie omgeving van onze B&B.

Inspiratie nodig?

Al onze scooters zijn uitgerust met een GPS. Daarop hebben we voor jou al enkele suggestielussen geprogrammeerd. Zo ontdek je de mooiste plekjes in de Vlaamse Ardennen vanop je eigen Vespa. Erg leuk voor wie een wat langere trip wil maken.

Of je kiest voor een stadsroute in Aalst of een andere stad, die je met de scooter veel makkelijk doorkruist dan met de auto. Werk je liever je eigen route uit en zoek je nog meer inspiratie? Dan helpen wij je graag op weg. Omdat we zelf regelmatig eropuit trekken kennen wij de streek door en door en tonen we je met plezier de mooiste plekjes.

Vespa arrangement

Ook wie niet bij ons verblijft kan onze scooters reserveren. Neem daarvoor gewoon even contact met ons op! Ben je op zoek naar een unieke activiteit om met je partner of met vrienden te doen, dan zijn de Vespa’s van Dotter17 zeker iets voor jou. Ontspannend, origineel en bovendien helemaal Corona-proof.

Huren kan voor een halve of een hele dag:

  • Halve dag: 1 persoon: €60, 2 personen op hetzelfde voertuig: €70
  • Hele dag: 1 persoon: €80, 2 personen op hetzelfde voertuig: €90
  • ontbijt en Vesparit hele dag voor 2 personen: €195
    3u wellness, overnachting, 2 Vespa’s voor hele dag en een fles cava-dit alles voor 2 personen: €395
  • Er wordt een waarborg van €300 per gehuurde scooter gevraagd
  • Verder zijn inbegrepen: GPS, helmen, verzekering en een volle brandstoftank
  • Bestuurder moet minimum 21 jaar oud zijn en in het bezit zijn van rijbewijs bromfiets klasse B of rijbewijs B
Halve dagen zijn van 9.30-13.30 of 14u-18u. Hele dagen van 10u-18u.
Helmen, verzekering, GPS en een volle brandstoftank zijn steeds inbegrepen. Met je Vespa over mooie weggetjes, rustig genieten van de prachtige landschappen en gezellige dorpjes en steden. Het lijkt je wel wat? Neem dan contact op met ons en reserveer jouw Vespa of Lambretta nu al voor een onvergetelijk moment. Volg zeker ook onze Vespaaigen Facebook pagina!

Vespaaigem