Omgeving verkennen per fiets

Fietsen

Wie zijn verblijf wil combineren met een ontspannende of sportieve fietstocht is bij Dotter17 aan het juiste adres. Onze B&B ligt namelijk vlakbij het grootste fietsparadijs van ons land: de Vlaamse Ardennen. Maar ook voor wie minder van de pittige Vlaamse heuvels houdt zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om te fietsen doorheen onze mooie omgeving.

Fietsroutes in de Vlaamse Ardennen

Vertrek voor onze deur voor eindeloos veel fietsplezier. De mooiste plekjes in de Vlaamse Ardennen zijn vanaf Dotter17 makkelijk bereikbaar. Genieten van de prachtige omgeving of  je eigen Ronde van Vlaanderen rijden met alle legendarische beklimmingen, voor de fietsliefhebber hebben wij heel wat in petto.

Hou je het liever wat vlakker? Kies dan voor een rustige route langs de Molenbeek of fiets richting Aalst of Gent om je tocht te combineren met een stadsbezoek. Bij ons in Aaigem passeren heel veel fietsroutes waarin iedereen wel een gepast traject kan vinden.

Je eigen route uitstippelen? Maak gebruik van de routeplanner van het fietsroutenetwerk en bepaal zelf waar en hoelang je fietst. Hou je meer van veld en bos? Ook voor mountainbikers zijn er tal van bewegwijzerde routes in de buurt van onze B&B.

Fietsen huren?

Natuurlijk kan je je eigen fiets meebrengen naar Dotter17. We hebben meer dan voldoende ruimte om die veilig voor je te stallen. Maar dankzij onze samenwerking met een fietshandel in de buurt kan je bij ons ook zeer goed onderhouden fietsen huren. Dan hoef jij je over het transport alvast geen zorgen te maken.

Een gewone fiets met versnellingen, een elektrische fiets, racefiets of mountainbike: wat je ambitie ook is, bij ons vind je alle soorten fietsen van topkwaliteit. Samen met onze partner zorgen wij ervoor dat jouw ideale fiets voor je klaarstaat terwijl jij volop kan genieten van de faciliteiten in onze B&B en van de schitterende omgeving.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te fietsen in de mooie Vlaamse Ardennen of de andere streken rond Dotter17? Wil je een fietsweekend in Vlaanderen combineren met een heerlijk en comfortabel verblijf? Je bent meer dan welkom bij ons. Wij vertellen je graag over de mooiste plekjes om te fietsen en de leukste stopplaatsen onderweg. Neem zeker contact met ons op voor alle praktische informatie.